Skip to main content
circulaire werkkleding

Sustainable Development Goals | SDG’s
Voor HvO Dexis loopt duurzaamheid als een rode draad door onze bedrijfsvoering heen. Bij de keuzes die we voor onze eigen organisatie maken en zeker ook bij de keuze van onze fabrikanten. Wij gaan dan ook partnerships aan met fabrikanten die onze duurzaamheids-doelstellingen onderschrijven en werk maken met de invulling van de internationale Sustainable Development Goals. Fabrikanten zowel op het gebied van werk- en bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen alsook op het gebied van verkeersmiddelen.

Tevens zoeken we de circulaire samenwerking op met ketenpartners die juist hun focus hebben liggen op circulaire retourlogistiek en duurzame verwerking van reststromen. Want werken aan duurzaamheid en circulariteit is een kwestie van de juiste partnerships; dat los je niet in je eentje op.

Onze 4 P's
Wij hechten groot belang aan de 4 P’s: People, Planet, Prosperity, Partnership.
Daarom werken we nauw samen met fabrikanten die vanuit hun eigen expertise en collectiebepaling onderscheidende duurzame en circulaire oplossingen bieden. Ze zijn voor ons als HvO Dexis dan ook complementair aan elkaar. en dat biedt ons nog meer mogelijkheden voor duurzaam maatwerk richting onze eindklant.

Wat ze echter gemeen hebben is dat ze oog hebben voor de arbeidsomstandigheden waaronder hun producten worden geproduceerd. Verder maken ze gebruik van gerecyclede en/of bio-based materialen, zorgen voor een duurzaam productieproces, brengen kwaliteitscollecties op de markt met een lange levensduur en een reparatieservice om de levensduur nog eens extra te verlengen.

Aan het einde van de levenscyclus bieden we een retourlogistiek aan voor duurzame en circulaire verwerking van de producten om deze vervolgens een nieuw leven te geven. Bij voorkeur in een zo hoogwaardig mogelijke toepassing maar hoe dan ook als een waardevol nieuw product c.q. waardevolle nieuwe grondstof.

Kom eens aan tafel
Duurzaamheid en circulariteit worden steeds belangrijker en zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De ontwikkelingen gaan snel en als HvO Dexis omarmen we duurzame innovaties, zitten daar bovenop, brengen ze in de praktijk. We kunnen ons voorstellen dat u bij uw bedrijf of organisatie ook meer duurzaamheid en circulariteit naar binnen wilt brengen, maar nog wel de vraag heeft hoe dat het beste te doen. Kom eens bij ons aan tafel of wij bij u, neem daarover contact met ons op, laten we daarover van gedachten wisselen. In een Covid-19 veilige setting. Want duurzaamheid is voor nu en voor de toekomst, duurzaamheid is sámen.

Goals